10 şirket halk arz sırasında

10 şirket halk arz sırasında

Borsa İstanbul Başkanı Karadağ, baharla birlikte yeni ürünler sürmek istediklerini ifade ederek "2017 için 10'a yakın şirketle halka arzı görüşüyoruz" dedi

A+A-

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, baharla birlikte yeni ürünler sürmek istediklerini ifade ederek "2017 için 10'a yakın şirketle halka arzı görüşüyoruz" dedi

Karadağ, Borsa İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında konuştu. 2017 için 10'a yakın şirket ile halka arzı görüştüklerini açıklayan Karadağ, "Mayıs'tan itibaren en az iki haftada bir yeni ürün sunmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Karadağ, televizyonda yayınlanan birkaç dizinin de borsada işlem görmesi için görüşmeler yaptıklarını belirtti.

Foreks düzenlemesine de değinen Karadağ, "Foreks düzenlemesi sertti, Onlara yardımcı olacak düzenlemeler yapacağız. Foreks'teki talebi Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'na çekmeyi hedefliyoruz" dedi.

Gram altın EFT'sini mümkün kılmak istediklerini ifade eden Borsa Başkanı, gayrimenkul sertifikalarına talebin yeterli olmadığını düşündüğünü söyledi.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.