2 bin bankacının yeri değişiyor

2 bin bankacının yeri değişiyor

Morgan Stanley Londra merkezli yatırım bankacılığı görevlerinde çalışan 2.000 çalışanını başka bölgelerde görevlendirme sürecini başlattı

A+A-

Morgan Stanley Londra merkezli yatırım bankacılığı görevlerinde çalışan 2.000 çalışanını başka bölgelerde görevlendirme sürecini başlattı.

Habere göre, çalışanlar Frankfurt veya Dublin'de görevlendirilecek ve 2.000 çalışanın yer değiştirmesine ilişkin işlem başladı.

BBC haberinde, görev yeri değiştirilecek 2.000 çalışanın, euro saklama ve takas ve diğer yatırım bankacılığı görevlerinde çalışan kişiler ve kıdemli yöneticiler olabileceği belirtiliyor.

MORGAN STANLEY İDDİALARI REDDETTİ

Morgan Stanley, BBC'de yer alan ve Londra merkezli yatırım bankacılığı görevlerinde çalışan 2.000 çalışanını başka bölgelerde görevlendirme süreci başlattığı haberlerini yalanladı. BBC'nin haberinde çalışanların Frankfurt veya Dublin'de görevlendirileceklerini öne sürülmüştü.

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.