4.2 milyon TL'ye ilk sahibine teslim edildi!

4.2 milyon TL'ye ilk sahibine teslim edildi!

Rolls Royce Motor Cars İstanbul, ilk ‘Wraith Black Badge’ modelini 1 milyon 88 bin Euro’ya (4.2 milyon TL) Türkiye’ye getirip sahibine teslim etti.

A+A-

İlk sahibinin Rolls Royce tutkunu ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu olmadığı belirtildi. Bu özel modele Türkiye’den yeni siparişlerin de olduğu bilgisini veren Rolls Royce Motor Cars İstanbul Marka Müdürü Hilal Aysal, “Aracın başlangıç fiyatı vergiler dahil 971 bin Euro. Burada tanıttığımız aracın satış fiyatı ise aksesuvar ve vergiler dahil olmak üzere 1 milyon 88 bin 883 Euro” dedi. 

Rolls Royce Motor Cars Doğu Avrupa Kurumsal İlişkiler Direktörü Frank Tiemann ise dünyada iz bırakmış Freddie Mercury, Elton John, Coco Chanel, Howard Hughes, Yves Saint Laurent gibi iş, moda, eğlence dünyasının önde gelen isimlerinin de birer Rolls Royce kullanıcısı olduklarını belirterek, “Bunlar yaptıkları işlerde sınır tanımayan kişilerdi. Yeni nesiller de dinlenme bilmeyen bir hayat temposu ile yaşıyorlar. Bunlardan ilham alarak biz de kendi sınırlarımızı zorluyoruz ve Black Badge modelini de bu ilhamla geliştirdik” dedi.


Etiketler : ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.