Ak Parti'de deprem, iki kritik istifa

Ak Parti'de deprem, iki kritik istifa

Ak Parti'de istifası istenen belediye başkanlarından biri istifa ederken Melih Gökçek hala direniyor.

A+A-

Ak Parti'de istifası istenen belediye başkanlarından biri istifa ederken Melih Gökçek hala direniyor. Sürpirz istifa ise genel merkezden geldi. 

Hem Cumhurbaşkanı Erdoğan hem mükümet sözcüsünün açık bir dille "istifa etmezlerse bedeli ağır olur" dediği üç belediye başkanından birisi olan Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur görevinden istifa etti.

Sürpriz istifa ise genel merkezden geldi. AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, "Genel Başkan Danışmanlığı" görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Dişli'nin general olan kardeşi 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Şaban Dişli, kardeşi nedeniyle parti içerisinde yüksek sesle eleştirilirken, Erdoğan tarafından sürpriz şekilde Genel Başkan Danışmanlığı" görevine getirilmişti

Kamuoyunun istifa edip etmeyeceğini merakla beklediği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten ise ses çıkmıyor. Gökçek, Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammed Buhari onuruna verdiği öğle yemeğine katıldı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.