Ak Yatırım "En çok beğendiği hisseler" listesini değiştirdi

Ak Yatırım "En çok beğendiği hisseler" listesini değiştirdi

Ak Yatırım, en çok beğendiği hisseler listesinde değişikliğe gitti. İş Bankası'nı listeden çıkarttı

A+A-

Ak Yatırım, en çok beğendiği hisseler listesinde değişikliğe gitti. İş Bankası'nı listeden çıkarttı.

Ak Yatırım'ın konu ile ilgili raporunda şu değerlendirme yapıldı: 

"En Çok Beğendiğimiz Hisseler: İş Bankası'nı  en çok beğendiğimiz hisseler arasından çıkarıyoruz. 

İş Bankası hisse senedi, yıl başından Temmuz ayı ortasına kadarki dönemde BIST-100’ün yaklaşık% 27 oranında üstünde performans gösterdikten sonra bir miktar ivme kaybetti ve son iki haftalık dönemde getiri açısından BIST-100 endeksinin yaklaşık %5 altında kaldı. Bu dönemde hisse performansının geride kalmasının ikinci çeyrekte şirket faaliyet giderlerinde görülen artış ve net faiz marjındaki daralmanın kârlılık beklentileri üzerinde yaratabileceği
baskı ile ilgili olabileceğini düşünüyoruz. İkinci çeyrek sonuçlarının açıklanmasının ardından İş Bankası için 2017 net kâr beklentimizi %2 oranında aşağı çekmiş ve hissedeki görüşümüzü ‘Nötr’ olarak güncellemiştik. Ayrıca, bu not ile hisseyi ‘En Çok Beğenilen Hisseler’ arasından çıkarıyoruz. 

Değişiklikler sonrası en çok beğendiğimiz hisseler: 

Garanti Bankası, Halkbank,  Kardemir D, Petkim, Şişe Cam, Tekfen Holding ve Türk Hava Yolları olarak sıralanmaktadır." " 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.