Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni öldürüldü

Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni öldürüldü

Yeni Akit gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliği'ni yürüten Kadir Demirel, bıçaklanarak öldürüldü. 

A+A-

İktidara yakınlığı ile bilinen muhafazakar Yeni Akit gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliği'ni yürüten Kadir Demirel, bıçaklanarak öldürüldü. Bazı internet sitelerinde yer alan iddiaya göre, Demirel damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. 

Başakşehir'de meydana gelen olayda; kızıyla damadının arasında ailevi nedenlerle çıkan tartışmaya müdahil olan Demirel, damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olayda Demirel'in kızı da ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kadir Demirel'in damadı Cemil Karanfil ise olaydan sonra kayıplara karıştı.

Kadir Demirel Kimdir

kadirdemirel.jpg

1980 yılında Milli Gazete’de meslek hayatına başlayan Demirel, o günden bu yana çeşitli gazetelerin yazı işlerinde yöneticilik yaptı.

Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya'nın 2016'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın S Arabistan ziyareti sırasında vefatından sonra Demirel, bu görevi devralmıştı.

akitkunye.jpg

 

 

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.