Alnus Yatırım Demirpehlivan'ı transfer etti

Alnus Yatırım Demirpehlivan'ı transfer etti

Alnus Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Burak Demirpehlivan’ı Uluslararası Piyasalar Direktörü olarak transfer etti.

A+A-

2015'te kaldıraçlı ve türev piyasalara hızlı bir giriş yapan Alnus Yatırım Menkul Değerler A.Ş. finansal yatırım sektörünün önemli isimlerinden Burak Demirpehlivan’ı transfer ederek Uluslararası Piyasalar Direktörlüğüne getirdi. 

Bu yılın başında yeni bir yapılanma sürecine giren Alnus Yatırım daha önce sektörün duayen ismi Egemen Kaya’yı şirketin CEO’su olarak, ardından pazarlama dünyasının yenilikçi ismi Özgür Cinbiş’i transfer etmişti.

Burak Demirpehlivan Kimdir

Koç Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra University of Reading’te Trading ve Yatırım Bankacılığı üzerine yüksek lisansını tamamladı. Ardından Türkiye’de İş Yatırımda çalışma hayatına başladı ve hisse senedi, türev ürünler ve uluslararası piyasalar olmak üzere çeşitli işlem masalarında trader olarak görev aldı. İlerleyen süreçte Saxo Capital Markets Menkul Değerlerin kuruluşunda rol alan Burak Demirpehlivan burada satış biriminde ve ardından yatırımcı ilişkileri  bölümlerinde müdürlüğünü aldı. 2015 yılında Burgan yatırıma hazine müdürü olarak katıldı ve burada FX ve Uluslarası Piyasalar departmanın gelişmesine yardımcı oldu. Ekim 2016'da Alnus Yatırım’da Uluslararsı Piyasalar Direktörü olarak görevinin başına geçen Burak Demirpehlivan 5 dil bilmekte ve bir çocuk babası. 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.