Antalya'da ATSO otoparkında patlama

Antalya'da ATSO otoparkında patlama

Antalya'da Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında patlama oldu

A+A-

Antalya'da Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) otoparkında patlama meydana geldiği ve olay yerine ambulansların sevk edildiği bildirildi.

Haber kanalları ATSO'nun çevreyolu üzerindeki binasında bu sabah saat 08.50 sıralarında patlama meydana geldiğini duyurdu.

DHA muhabiri Hasan Demirbaş, olay yerinde patlamış bir araç ve çok sayıda hafif yaralı gördüğünü söyledi. DHA muhabiri, 4 otomobilin ve çevredeki binaların da patlamada hasar gördüğünü söyledi.

 Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'da Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) otoparkında bir araçta meydana gelen patlamanın kaza da olabileceğini belirterek, patlamada 10-12 kişinin hafif şekilde yaralandığını söyledi.

CNNTürk TV'nin canlı yayınında konuşan Türel, patlamanın bir terör saldırısı yerine kaza olma ihtimaline de dikkat çekerek, "Bu gibi patlamaları hemen hepimiz güvenlik endişesiyle terör şüphesiyle karşılıyoruz ama henüz çok erken. Çünkü patlama olan Ticaret ve Sanayi Odası şehre uzak bir bina, patlama da otoparkta oluyor" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

"Kazayı içeren bir patlama da söz konusu olabilir. İlk bilgilere göre hayati tehlike söz konusu değil, cam kesikleri dışında yaralananlarımız yok."

TV kanallarında yer alan açıklamasında Türel, patlamada 10-12 kişinin hafif şekilde yaralandığını bildirdi.

Patlamanın meydana geldiği ATSO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin'de olayda can kaybı olmadığını teyit etti.

Haber kanalları ATSO'nun çevreyolu üzerindeki binasında bu sabah saat 0850 sıralarında bir patlama meydana geldiğini duyurmuştu.

Patlamanın nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.