Apple Park'ın yeni görüntüleri yayınlandı

Apple Park'ın yeni görüntüleri yayınlandı

İnşaatında sona gelinen ve tarihin gördüğü en gelişmiş şirket merkezlerinden biri olması beklenen Apple Park için yepyeni görüntülerden oluşan bir video daha yayımlandı.

A+A-

Bu hafta içerisinde Apple'ın yeni merkezi olan Apple Park inşaatı için çeşitli uydu görüntüleri yayımlayan Apple, binanın sıfırdan bugünkü haline nasıl geldiğini gözler önüne sermişti.

Şimdi ise daha önce de Drone yardımıyla çektiği görüntülerle tanınan Duncan Sinfield tarafından bir kez daha Apple Park inşaatının son hallerini görmemizi sağlayan yeni bir video yayımlandı.

Videonun en büyük özelliği ise hayatını kaybeden Steve Jobs'ın ismi verilen Steve Jobs Sineması'nın en net görüntülerini içeriyor olması denebilir.

Günbatımında çekilen görüntüler önce ana kampüsü, ardından Steve Jobs Theater'ı, Ar-Ge departmanını ve çevresindeki alanlara göz atabilmemize olanak tanıyor.

Sözü hiç uzatmayalım ve Haziran 2017'nin son günlerinde yayımlanan yeni görüntülerle sizleri başbaşa bırakalım.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.