Barclays İngiltere'de devam edecek

Barclays İngiltere'de devam edecek

Barclays CEO'su Jes Staley de, Banka'nın İngiltere AB'denayrıldıktan sonra da faaliyetlerinin büyük bölümünü İngiltere'de tutacağını ifade etti. S

A+A-

İngiltere'nin önde gelen banklarından Barclays'in Başkanı John McFarlane, İngiliz hükümetinin Avrupa Birliği'nden ayrıldıktan sonra finans sektörü için 3 yıllık bir geçiş dönemi uygulanmasını desteklediğini söyledi.

Davos'ta konuşan McFarlane, "Hükümet geçiş dönemini destekliyor, çünkü işin karmaşıklığını anladıklarını düşünüyorum" dedi. Barclays CEO'su Jes Staley de, Banka'nın İngiltere AB'den
ayrıldıktan sonra da faaliyetlerinin büyük bölümünü İngiltere'de tutacağını ifade etti. Staley, Banka'nın faaliyetlerinde yapılacak değişikliklerin küçük ve yönetilebilir olacağını vurguladı.

Staley, "Belirli aktiviteleri taşımamıs gerekebilir, Avrupa'da faaliyet göstermek için kullandığımız yasal yapıyı değiştirmemiz gerekebilir, ancak bunun belirli bir marj içinde ve yönetilebilir seviyede olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.