Bir şirketin bedelli bir şirketin bedelsizine onay

Bir şirketin bedelli bir şirketin bedelsizine onay

Sermaye Piyasası Kurulu Frigo-Pak'ın bedelli, Sarkuysan'ın ise bedelsiz sermaye artışına onay verdi.

A+A-

Sermaye Piyasası Kurulu Frigo-Pak'ın bedelli, Sarkuysan'ın ise bedelsiz sermaye artışına onay verdi. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklama şu şekilde 

Frigo-Pak

SPK, Frigo-Pak Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin bedelli sermaye artırımı başvurusuna onay verdi. SPK Bülteni'nde yer alan duyuruya göre;

Frigo-Pak Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. 5.000.000 TL olan mevcut sermayesini, bedelli sermaye artırımı yoluyla 500.000 TL artırarak 5.500.000 TL'ye çıkarabilecek. Ayrıca Bülten'de, ihraç edilecek payların 225.000 TL nominal değerli kısmı Satyaş Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye, 275.000 TL nominal değerli kısmı ise Şirketin yönetim kurulu başkanı Ali Haydar Güçlü’ye tahsisli olarak satılacağı bilgisine de yer verildi.

Sarkuysan

Sarkuysan Elektrolitik Bakır Sanayi ve Ticaret A.Ş. bedelsiz sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu. SPK Bülteni'nde yer alan duyuruya göre, Sarkuysan Elektrolitik Bakır Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kurul'a iç kaynaklardan karşılanmak üzere 75.000.000 TL'lik bedelsiz sermaye artırımı başvurusunda bulundu. Bundan sonraki süreçte Kurul'un başvuruyu olumlu ya da olumsuz olarak değerlendirmesi takip edilecek.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.