Damadın ofisinden Gülen imzalı plaket çıktı

Damadın ofisinden Gülen imzalı plaket çıktı

Kadir Topbaş'ın damadı işadamı Ömer Faruk Kavurmacı'nın ofisinde yapılan aramada, Fethullah Gülen'e ait kitaplar ve Fethullah Gülen imzalı bir plaket bulundu.

A+A-

FETÖ/PDY'nin iş dünyası yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı'nın evi ve ofisinde arama yapıldı. Aramada Kavurmacı'nın ofisinde Fethullah Gülen'e ait kitaplar ve Fethullah Gülen imzalı bir plaket bulundu.

Sabah'ın haberine göre, Fethullahçı Terör Örgütü'nün iş dünyasına ilişkin yürütülen TUSKON'un da aralarında bulunan ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Başsavcı Vekili İsmail Uçar tarafından yönetilen soruşturmada dosyadaki 187 şüpheliden birisi olan Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı'nın ev ve ofisinde de arama gerçekleştirildi.

2222.jpg

GÜLEN'İN SÖZÜ YAZILI PLAKET DE ELE GEÇİRİLDİ

Kavurmacı'nın ofisinde Mefkure Yolculuğu, Ölüm Ötesi Hayat, Sonsuz Nur isimli kitapların da aralarında bulunduğu çok sayıda Fethullah Gülen'e ait kitap ve Gülen'in bir sözünün de yer aldığı plaket bulundu.

[Ömer Faruk Kavurmacı'nın ofisinden Gülen'in plaketi çıktı]

Operasyon kapsamında Ömer Faruk Kavurmacı'nın yanı sıra Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şevki Kavurmacı da gözaltına alındı. İki şüpheli de İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.