Dolar'ın tansiyonu yeniden yükseldi

Dolar'ın tansiyonu yeniden yükseldi

FED'in dün yayımlanan toplantı tutunakları ile güne düşüşle başlayan dolar Erdoğan'ın konuşmasının ardından yeniden yükselişe geçti

A+A-

FED'in dün yayımlanan toplantı tutanakları ile güne düşüşle başlayan dolar Erdoğan'ın konuşmasının ardından yeniden yükselişe geçti.

ABD ile vize restleşmesinin ardından tansiyonun düşeceği beklentisi ve FED'in dünkü açıklamaları sonrası güne düşüşle başlayan dolar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın valiler toplantısında yaptığı konuşmalar ile yeniden yükselişe geçti. Günün ilk yarısında 3.6288'e kadar gerileyen dolar, Erdoğan'ın, ABD için "size muhtaç" değiliz konuşmasından sonra 3.6684'e kadar yükseldi

ABD'nin vize kararı ile birlikte Türkiye'yi itibarsızlaştırma yönünde karar aldığını belirten Erdoğan ABD kökenli Sig Sauer marka silahların Emniyet teşkilatına alınmayacağını da sözlerine ekledi.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.