Galatasaray evinde bir derbi daha kaybetti

Galatasaray evinde bir derbi daha kaybetti

Galatasaray, Fenerbahçe ile evinde oynadığı maçtan mağlup ayrıldı.

A+A-

Galatasaray, Fenerbahçe ile evinde oynadığı maçtan mağlup ayrıldı. Normal süresi golsüz biten karşılaşmada Fenerbahçe'ye 3 puanı kazandıran isim 90+1'de Josef de Souza Dias oldu.

Spor Toto Süper Lig’in 28. hafta maçında bugün Galatasaray, sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi.

TT Arena’da oynanan ve Şampiyonlar Ligi hedefi için kritik önem taşıyan karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetti.

Saat 19.00’da başlayan maç öncesi Türk Telekom Arena çevresinde polis geniş güvenlik önlemi aldı. Fenerbahçeli taraftarlar 35 belediye otobüsüyle Seyrantepe’ye geldi.

İki takım da yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde maçın başlamasına yaklaşık 1 buçuk saat kala TT Arena’ya giriş yaptı.

Galatasaray mücadeleye; Muslera, Sabri, Semih, Ahmet, Carole, Selçuk , Tolga, Yasin, Sneijder, Bruma, Podolski 11 ile çıktı.
Fenerbahçe ise maça şu 11 ile başladı. Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Aatıf, Lens, V.Persie

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısının normal süresinde de gol sesi gelmedi. Karşılaşmanın tek golünü ikinci yarı uzatmaların birinci dakikasında Josef de Souza Dias attı.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında oyanan derbi bu skorla sona erdi ve Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray’ı 1-0 mağlup etti.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.