Gübre Fabrikaları Negmar'ı sattı

Gübre Fabrikaları Negmar'ı sattı

Gübre Fabrikaları, Negmar Denizcilik'teki yüzde 40 payını sattığını açıkladı

A+A-

 

Gübre Fabrikaları, Negmar Denizcilik'teki yüzde 40 payını 21 milyon 50 bin TL'ye sattığını açıkladı

Gübre Fabrikaları AŞ’nin (GUBRF) konu ile ilgili olarak Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdiği yazılı açıklama şu şekilde:

"Şirketimizin 12.01.2017 tarihli özel durum açıklamasında; İştirakimiz Negmar Denizcilik Yatırım A.Ş.’nin 57.000.000-TL nominal bedelli payının %40’ına tekabül eden payların satışı için düzenlenen ihalede ihale şartnamesini alan 4 firmadan Raintrade Petrokimya ve Dış Ticaret A.Ş’nin ihaleye katıldığı ve tarafımıza 21.050.000-TL teklif sunduğu duyurulmuştu.

Bu çerçevede şirketimize ait payların Raintrade Petrokimya ve Dış Ticaret A.Ş.’ye, Negmar ve bağlı şirketler lehine şirketimizin banka ve diğer 3. şahıslar nezdindeki tüm yükümlülüklerinin (kefalet, garantörlük vb. tüm mükellefiyetler) alıcı şirket tarafından devralınması şartıyla 21.050.000-TL bedelle satışına, söz konusu mükellefiyetlerimizin ve hisselerimizin devri ve satış ile ilgili tüm işlemleri yapma hususlarında İdare’nin yetkili kılınmasına karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.