Halkbank Foreks haberlerini sildi

Halkbank Foreks haberlerini sildi

Halkbank, http://www.halkbank.com.tr adresindeki Foreks haberlerini sildi. Banka dün, burada yer alan haberlerin kendilerini yıpratma amacıyla kullanıldığını açıklamıştı

A+A-

Halkbank, http://www.halkbank.com.tr adresinde bulunan Foreks kaynaklı haberleri sildi. Halkbank dün, bazı internet sitelerinde, İsrail ile ilgili bir haberin kendi web sayfasında rutin olarak kullanılmasına rağmen kötü niyetli sonuç çıkarıldığını belirterek hukuki yollara başvuracaklarını açıklamıştı.

Haftasonunda bazı internet siteleri ,Kürt petrolünün Türkiye üzerinden İsrail'e taşındığı ve Gazze'yi vuran savaş araçlarının yakıtının Türkiye'den sağlandığı yönündeki haberlerin http://www.halkbank.com.tr adresinde yayınlandığını haberleştirmişti. Halkbank dün yaptığı açıklamada bu haberlerin kendi internet sayfalarında olduğunu reddetmemiş, ancak bir çok aracı kurum gibi kendilerinin de bunları Foreks'ten aldığını ve denetlenmeden sayfalarında kullanıldığını açıklamıştı.

Halkbank bugün kendisinin de belirttiği gibi bir çok aracı kurum ve bankanın kaynak olarak kullandığı Foreks haberlerini sayfasında göstermekten vazgeçti

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.