Yeni hükümet cuma günü kurulacak

Yeni hükümet cuma günü kurulacak

AKP Kongresi başladı. Kongre binası kapısında konuşma yapan Erdoğan, yeni hükümetin cuma günü kurulacağını söyledi

A+A-

AKP Kongresi başladı. Kongre binası kapısında konuşma yapan Erdoğan, yeni hükümetin cuma günü kurulacağını söyledi. Erdoğan, Ankara Arena'ya girmeden dışarıda kurulan platformda partililere hitap etti. ''Bu asla veda değil'' diyen Erdoğan, yeni kabinenin de cuma günü kurulacağını söyledi. Erdoğan konuşmasında şunları söyledi: 

"Ortak adayımız Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu bey oldu. Ve inanıyorum ki bugünkü kongreden de katılımın tümünün de ittifakıyla Ahmet Davutoğlu kardeşim çıkacaktır ve süratle yarın cumhurbaşkanlığıyla ilgili yemin törenini yaptıktan sonra, devir teslim töreninden sonra, kendilerine kabineyi kurma görevini vereceğiz. Cuma da yeni kabine gerçekleşmiş olacaktır.

Sizlerden ayrılmıyorum bunu bilmenizi istiyorum. Bundan sonra 10 Ağustos'ta seçmiş olduğunuz ilk cumhurun başkanı olarak aranızda olacağım. Bu kardeşinize haklarınızı helal eder misiniz? Ben de size haklarımı helal ediyorum.   "

Etiketler : , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.