Gül, siyasete dönüş kapısını kapatmıyor

Gül, siyasete dönüş kapısını kapatmıyor

11. Cumhurbaşkanı Gül, görevini devrettikten sonra geldiği İstanbul'da siyasete dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruyu "görürsünüz" diye yanıtladı

A+A-

11. Cumhurbaşkanı Gül, görevini devrettikten sonra geldiği İstanbul'da siyasete dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruyu "görürsünüz" diye yanıtladı.

Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı devir teslim töreninden sonra, cumhurbaşkanlığına ait özel bir uçakla İstanbul'a geldi. Havalimanında kalabalık bir grup tarafından karşılanan Gül, kendisini destekleyen sloganlar atan gruptaki insanlarla bir süre sohbet etti.

Atatürk Havalimanı'nda İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok tarafından karşılanan Gül daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. “Çok şükür şerefimizle devraldığımız cumhurbaşkanlığını, şerefimizle devrettik. Ankara'ya Allahaısmarladık dedik geldik” diyen Gül, bundan sonra siyasete devam edip etmeyeceğinin sorulması üzerine “Görürsünüz” diyerek cevap verdi. 

Gül ve ailesi havalimanından sivil plakalı bir araç ile Huber Köşkü'ne gitti. (Borsatek)

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.