İhlas madencilikten çıktı

İhlas madencilikten çıktı

İhlas Madencilik,yapılan Genel Kurul kararı ile unvan ve faaliyet değişikliğine gitti

A+A-

İhlas Madencilik,yapılan Genel Kurul kararı ile unvan ve faaliyet değişikliğine gitti. Metalik maden aramaları ve işletmeciliği faaliyetleriyle ilgilenen İhlas Madencilik A.Ş. unvan ve faaliyet değişikliğine gitti.Yeni unvanı İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret  A.Ş. oldu.Bu unvan İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından bugün tescil edildi.Yeni iş alanı olarak Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret alanı seçildi.Şirket faaliyet alanındaki değişiklik sebebini madencilik sektöründe yaşanan sıkıntılar nedeniyle istenilen seviyeye ulaşılamamasını gösteriyor.

Şirketin KAP açıklaması şöyle:

Şirketimizin 14 Nisan 2017 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında şirket esas sözleşmesinin unvan ile ilgili 2. Maddesi ve Faaliyet Konusunun değişikliğine ilişkin 3. Maddesinin değişikliği İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından bu gün (20.04.2017) tescil edilmiş olup, yeni ünvanımız İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret  A.Ş. dir.

Şirketimizin 14 Nisan 2017 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında şirket esas sözleşmesinin Faaliyet Konusu ile ilgili 3. Maddesinin değişikliği İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından bu gün (20.04.2017) tescil edilmiştir.

Madencilik sektöründe son yıllarda yaşanan büyük iş kazaları, uzun süren bürokratik işlemler, madencilik konusunda belirlenen politikaların uygulanmasındaki aksaklıklar, Maden Kanununun ve yönetmeliklerinin uygulanmasında yaşanan sıkıntılar, kalifiye eleman temin edilememesi, maden bölgelerindeki alt yapı eksiklikleri ve emtia piyasalarındaki dalgalı fiyat hareketleri nedeni ile sektörde istenen noktaya ulaşılamamıştır.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.