Meclis mükerrer oyla tatile çıktı iddiası

Meclis mükerrer oyla tatile çıktı iddiası

Anayasa değişikliği teklifi için çalışmalarını tamamlayan TBMM, AKP ve MHP'lilerin oylarıyla 7 Şubat'a kadar tatil edildi. Alınan tatil kararında sahte oy kullanıldığı iddia edildi.

A+A-

Anayasa değişikliği teklifi için çalışmalarını tamamlayan TBMM, AKP ve MHP'lilerin oylarıyla 7 Şubat'a kadar mkr.jpgtatil edildi. Alınan tatil kararında sahte oy kullanıldığı iddia edildi.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, tatil kararının sahte oylarla alındığını söyledi. Barış Yarkadaş, "AKP'liler 'sahte oy pusulası' kullanarak tatil kararı aldırdı" açıklamasını yaptı. 

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da Twitter'daki hesabından "sahtekarlığın belgesi" diyerek mükerrer oy kullandığı ifade edilen AKP'li milletvekillerinin isimlerini paylaştı. 

Tuncay Özkan, "Sahtekarlığının belgesi; mükerrer oy kullanıp Meclis'i tatil ettiren AKP'liler; Salih Cora,Fuat Köktaş,Hasan Karal,S.Karakelle,Ertuğrul Soysal" ifadelerini kullandı.

>> BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE NE DEĞİŞECEK

 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.