Merkez Bankası blog açtı

Merkez Bankası blog açtı

Merkez Bankası genel ilgiye yönelik banka çalışanlarının görüşlerini kamuoyu ile paylaşabilmeleri, tartışmaya açabilmeleri amacıyla blog yayınına başladı.

A+A-

Merkez Bankası, banka çalışanlarının görüşlerini kamuoyu ile paylaşabilmeleri, tartışmaya açabilmeleri ve ekonomi gündemine zamanlı katkıda bulunabilmeleri amacıyla oluşturulmuş Merkezin Güncesi blog sitesini kullanıma açtı.

Farklı yazarların ekonomi gündemine ilişkin yazıları yayınlanacak blogda, Bankanın karar ve politikalarını uluşturmak amacıyla ürettiği teknik ekonomi notu, çalışma tebliğlerine ilişkin basitleştirilmiş yazılar de yer alacak.

Blog, sayfasına www.tcmbblog.org adresinden ulaşılabiliyor. Blog, 1 Kasım itibariyle, gıda fiyatları, Merkez Bankası para politikası ve para politikası sadeleştirmesine yönelik açıklayıcı yazılarının girişiyle yayına başladı.

merkez_blog.png

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.