Ncadde Agora'da teslimler başladı

Ncadde Agora'da teslimler başladı

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Agora projesinde teslimatlar başladı

A+A-

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Agora'yı yatırımcısıyla buluşturuyor. İş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan Ncadde Agora, sahiplerine teslim ediliyor.

Klasik iş merkezlerinden farklı olarak inşa edilen Ncadde Agora, her detayın özenle tasarlandığı modern mimarisiyle dikkati çekiyor. Esenyurt'un en işlek caddesi Doğan Araslı'ya cepheli olan proje, iş dünyasını bir araya topluyor. Proje, çalışanlara yoğun iş tempoları arasında gündelik hayattan kopmadan sosyal aktivitelerini de yapabilme imkanı sunuyor.

500 metrekarelik geniş bir lobiye sahip projenin caddeye bakan cephesinde 13 adet farklı büyüklükte dükkan yer alıyor. Üst katlarında ise 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçeneğinden oluşan 144 home ofis bulunuyor.

Hemen teslim ve hemen tapu fırsatı sunan Ncadde Agora'da son 20 home ofis 241 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcısını bekliyor. İki adet 2 bin 500 metrekare büyüklüğünde lojistik deponun bulunduğu projede; kapalı otopark, depo ve teknik alanların yanı sıra spor salonu ve resepsiyon hizmeti de yer alıyor.

 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.