Piyasaları bu hafta ne bekliyor?

Piyasaları bu hafta ne bekliyor?

Önümüzdeki hafta büyük merkez bankaları, yıllık politika zirvesi için Wyoming'de toplanacak.

A+A-

Büyük merkez bankaları, Jackson Hole'daki yıllık politika zirvesi için Wyoming'de toplanacak. Fed Başkanı Janet Yellen, üç gün sürecek etkinliğin ikinci gününde konuşma yapacak. Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi de katılımcılar arasında yer alıyor. Etkinlik, 24 Ağustos Perşembe günü başlayacak.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi, Jackson Hole Konferansı'nın öncesinde Çarşamba günü Almanya'da saat 09:00'da konuşacak. Aynı gün, Dallas Fed Başkanı Robert Kaplan da açıklamalarda bulunacak.

OPEC teknik komitesi, 7-8 Ağustos'ta Abu Dhabi'de düzenlenen üretici toplantısı üzerine Viyana'da Pazartesi günü görüşecek.

ABD'de 1. ve 2. el konut satışlarının Temmuz ayında bir önceki aya göre artış göstererek gayrimenkul piyasasının hala sağlam olduğu işaretleri vermesi bekleniyor. 1. el konut satışları verisi Çarşamba, 2. el konut satışları verisi ise Perşembe günü açıklanacak.

Botsvana, Macaristan, Endonezya, Kazakistan ve Tunus, para politikası kararını belirleyecek.

Royal Bank of Canada'nın da içerisinde bulunduğu Kanada'nın en büyük bankaları, üçüncü çeyrek sonuçlarını açıklamaya başlayacak.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.