TOKİ 23 ilde 105 arsayı satışa sunacak

TOKİ 23 ilde 105 arsayı satışa sunacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 23 ilde, 105 arsayı satışa sunacak

A+A-

TOKİ'den yapılan yazılı açıklamada, Adana, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Iğdır, İstanbul, İzmir, Ordu, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Van ve Yozgat'ta toplam 872.274,37 metrekare büyüklüğüne sahip konut, ticaret, turizm, sanayi, akaryakıt ve servis, küçük sanayi sitesi, depolama, spor tesisi otel, özel ilköğretim ve orta öğretim niteliğinde 105 arsanın, toplamda yaklaşık 715 milyon TL muhammen bedelle, "Açık artırma" yöntemi ile satışa sunulduğu belirtildi.
Açıklamaya göre, İstanbul Başakşehir'de 6 iş yeri toplamda yaklaşık 113 bin TL + KDV yıllık muhammen bedelle "Açık artırma" yöntemiyle kiraya verilecek. Müzayede, 8 Kasım 2016'da saat 13.30'da TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezinde ve İstanbul Halkalı'daki hizmet binasında yapılacak. 

Ankara'da 47 parsel, Antalya'da 40 bin metrekare
Ankara Yenimahalle Yakacık'ta, küçük sanayi sitesi ve depolama alanı niteliğindeki 47 adet parsel. yüzde 25 peşin 60 ay vade ile satışa sunulacak. Antalya Muratpaşa Bahçelievler'de 40 bin metrekarelik, ticaret ve turizm alanı niteliğindeki taşınmaz da yüzde 25 peşin 12 ay vade ile satışa sunulacak.
Açıklamada, İzmir Bornova Doğanlar'da 135 bin 750 metrekarelik toplu iş yeri, ticaret, belediye hizmet alanı, akaryakıt+LPG ve servis istasyonu ile otopark alanı nitelikli taşınmazın da yüzde 50 peşin 6 ay vade ile satışa sunulacağı kaydedildi.


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.