Trump olayın ciddiyetini anladı, avukatını seçti

Trump olayın ciddiyetini anladı, avukatını seçti

Trump, Rusya'nın 2016'da düzenlenen Amerikan başkanlık seçimlerine müdahale ettiği ve Trump'ın kampanya ekibiyle bağlantı kurduğu iddialarını araştıran soruşturmada, kendisini temsil etmesi için avukat Marc Kasowitz'i atadı.

A+A-

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya'nın 2016'da düzenlenen Amerikan başkanlık seçimlerine müdahale ettiği ve Trump'ın kampanya ekibiyle bağlantı kurduğu iddialarını araştıran soruşturmada, kendisini temsil etmesi için avukat Marc Kasowitz'i atadı.

BBC'nin haberine göre Trump, 'inatçı bir dava adamı' olarak bilinen Marc Kasowitz ile 10 yıldan fazla bir süredir beraber çalışıyor.

Kasowitz ve Beyaz Saray'dan bu konuda henüz bir açıklama gelmedi. Kasowitz, Trump'ın başkanlık kampanyası sırasında New York Times gazetesini Trump'ın 'kadınlara uygunsuz dokunduğuna yönelik' haberini geri çekmezse dava etmekle tehdit etmişti  gazete ise haberinin arkasında durmuştu. 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.