Uber'in CEO'su kim olacak? Adaylar açıklandı

Uber'in CEO'su kim olacak? Adaylar açıklandı

ABD merkezli araç çağırma ve sürücülü araç kiralama şirketi Uber'in istifa eden CEO'sunun yerine 6 isimden oluşan bir adaylar listesi belirledi.

A+A-

ABD merkezli araç çağırma ve sürücülü araç kiralama şirketi Uber'in istifa eden CEO'sunun yerine 6 isimden olulan bir adaylar listesi belirledi.

Uber şirketi geçtiğimiz haftalarda görevden uzaklaştırılmasının ardından istifa eden CEO'sunun yerine 6 isimden olulan bir adaylar listesi belirledi. Yapılan açıklamada isimler konusu sır olarak saklanırken, yeni CEO'nun altı hafta içerisinde görevinin başına geçeceği belirtildi.

6 kişilik CEO adayı listesinin ise şirketin insan kaynakları müdürü tarafından çalışanlara yapılan bir açıklamadan sızdığı belirtiliyor. Her ne kadar şirket CEO koltuğu için 6 kişilik liste belirlemiş olsa da şirketin başına Obama'nın geçmesini isteyenler de yok değil.

Uber CEO'su Travis Kalanick, şirkette son dönemde artan taciz ve ayrımcılık suçlamalarının ardından yönetim kurulu tarafından süresiz olarak görevden uzaklaştırılmış, geçen ay ise Kalanick istifa ettiğini açıklamıştı.

Etiketler : , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.