2023 hedefleri tutmadı 2050'de ilk 5'teyiz!

2023 hedefleri tutmadı 2050'de ilk 5'teyiz!

AKP Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Naci Bostancı, "2045 - 2050 yıllarında ekonomisi büyük ilk 5 ülkenin içerisinde Türkiye'yi sayıyorlar," dedi

A+A-

AKP Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Naci Bostancı, "2045 - 2050 yıllarında ekonomisi büyük ilk 5 ülkenin içerisinde Türkiye'yi sayıyorlar. Hayat standartları en yüksek ilk 5 ülke içinde Türkiye'yi sayıyorlar," dedi. 

Amasya Şeker Fabrikası'nda 66. kampanya dönemi törenine katılan Bostancı, törenin ardından AKP Amasya İl Başkanlığı binasında partililerle bir araya geldi.

Bostancı, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin geleceğinin parlak olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti: "Türkiye'nin geleceğine güvenimiz tamdır. Türkiye kesinlikle dünyanın geleceğinde yıldızı parlak bir ülkedir. Birtakım uluslararası kuruluşlar çeşitli ülkelerin geleceklerine yönelik hesap kitap yaparlar ve birtakım parametreler ortaya koyarlar. 2045 - 2050 yıllarında ekonomisi büyük ilk 5 ülkenin içerisinde Türkiye'yi sayıyorlar. Hayat standartları en yüksek ilk 5 ülke içinde Türkiye'yi sayıyorlar. Dünyada sözü geçen ilk 5 ülke içerisinde Türkiye'yi sayıyorlar.  Türkiye'nin istikbali parlak. İnşallah bu parlak istikbali daha da parlak kılacak bir akılla bir iradeyle, bir kardeşlikle, biz sağlayacağız, AKP sağlayacak." 

Bu zamana kadar AKP'nin hep kazandığını ifade eden Bostancı, şunları kaydetti: "Şunu unutmayalım Türkiye'de hep AKP kazandı. AKP olmadan önce de AKP kazandı. Niçin? Çok partili hayata geçtikten sonra kim kazandı? Menderes kazandı, Adalet Partisi kazandı, Turgut Özal kazandı. Çizgiye bakarsanız aslında hep kazanan AKP'nin sahip olduğu siyasetin istikametindeki partilerdir. AKP hep kazanacak ama önemli olan bizim AKP'li olmamız, AKP çizgisini muhafaza etmemiz. Bizim AKP'yi o kazanan, milletle kucaklaşan değerlerini bayraklaştırmamız lazım. Bunu biz yapacağız. Ahmet yapsın, Mehmet yapsın diye beklemeyeceğiz. Herkes yapacak, herkes bir parçası olacak. Türkiye'de gelecekte de inşallah AKP kazanacak biz de inşallah AKP'nin bu kazanan niteliklerini ve bayrağını yükseltmeye devam edeceğiz."

Programının ardından Amasya Valisi Osman Varol'u ve Belediye Başkanı Mehmet Sarı'yı  makamında ziyaret eden Bostancı, çalışmalarında başarılar diledi.  

Bostancı'ya, AKP Amasya Milletvekilleri Mustafa Levent Karahocagil ve Hasan Çilez ile AKP Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek de eşlik etti.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.