39 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe'ye "kurtarıcı yıldız" olarak transfer edildi

39 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe'ye "kurtarıcı yıldız" olarak transfer edildi

Yaşlandığı gerekçesiyle 4 yıl önce Fenerbahçe'den gönderilen 39 yaşındaki futbolcu Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.

A+A-

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 4 sezonu Medipol Başakşehir'de geçiren ve sezon sonu itibariyle turuncu lacivertli kulüple olan sözleşmesi sona eren 39 yaşındaki futbolcu Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. 

Fenerbahçe'nin kulüp binasında gerçekleştirilen görüşme sonucunda taraflar arasında anlaşma sağlandı ve tecrübeli futbolcu üçüncü kez sarı lacivertli kulübe transfer oldu.

1980 doğumlu Emre Belezoğlu 2000 yılından beri A Milli Takım'ın formasını giyiyor. Belözoğlu, Fenerbahçe formasını son olarak 2014-2015 sezonunda giymiş ve 26 lig maçında 6 gol atıp 2 asist yapmıştı. Belezoğlu 4 yıl önce yaşlandığı gerekçe gösterilerek Fenerbahçe'den gönderilmişti. 

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, tecrübeli oyuncunun geleceğiyle ilgili olarak daha önce yaptığı bir açıklamada, "Kendisinin önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de oynayıp futbolu bırakma yönünde bir isteği var," şeklinde konuşmuştu.

Transferiyle ilgili kulüp televizyonunda açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, "Bugün bazı şeyler konuşuldu. Evet biz de sayın başkanımızla bir görüşme yaptık. Semih (Özsoy) ağabey de vardı." dedi. Sarı lacivertli formayı giydiği dönemde de takımdan ayrıldıktan sonra da her zaman Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gönülden hissettiğini belirten Emre Belözoğlu, "Yollarımız tekrar kesişirse Fenerbahçe'nin bir neferi olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Milli forma gibi Fenerbahçe formasını taşımak en büyük şereftir." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.