A Milli Takım kadrosunda sürpriz

A Milli Takım kadrosunda sürpriz

A Milli Takım ilk 11'i açıklandı ve sürpriz isimler var. İşte Türkiye Ukrayna maçı öncesi gelen ilk 11

A+A-

Bu akşam Türkiye Ukrayna A Milli maçı ekranlara damgasını vuracak. Dünya Kupası elemeleri 1. Tur Grup maçında bu akşam oynanacak Türkiye Ukrayna maçı için heyecan dorukta. Tüm sporseverler merakla kritik mücadelenin saat kaçta hangi kanalda olduğunu merak ediyorlardı. Maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Fatih Terim'den gelen açıklamada Milli takım ilk 11'nde sürpriz bir gelişme yaşandı ve Enes Ünal'ın kadroda olabileceği belirtildi. Peki, Türkiye Ukrayna maçı saat kaçta hangi kanalda?

Dünya Kupası 2018 Avrupa Elemeleri 1.Tur Grup I maçında Türkiye, Konya'da Ukrayna'yı ağırlıyor. Bu akşam saat 21:45'te başlayacak Türkiye Ukrayna maçı TV 8'den canlı olarak yayınlanacak. A Milli Takım, Konya'da Ukrayna ile oynayacağı 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçı hazırlıklarını dün akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile tamamladı.

TERİM'DEN ENES ÜNAL SÜRPRİZİ
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'den Enes Ünal sürprizi... Saat 21:45'de Ukrayna ile karşılacak olan A Milli Takım'da Fatih Terim Enes Ünal'ı 11'e aldı.

İŞTE İLK 11'LER:
Volkan Babacan, Şener, Ömer Toprak, Hakan Balta, Caner, Ozan, M.Topal, Emre Mor, H.Çalhanoğlu, Enes Ünal, Cenk Tosun

Enes Ünal, Twente forması ile başarılı bir performans sergileyip 6 gol 1 de asiste imza atmıştı.

UKRAYNA MUHTEMEL 11'İ
Pyatov - Butko - Kucher - Rakitskiy - Sobol - Stepanenko - Zozulya - Yarmolenko - Zinchenko - Konoplyanka - Kovalenko

Türkiye Ukrayna maçı ile Dünya Kupası 2018 Avrupa Elemeleri grubundaki ikinci maçına çıkacak. İlk maçında Hırvatistan ile 1-1 berabere kalan A Milliler; Fatih Terim'le kriz yaşayan Arda Turan, Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül'den yoksun olarak sahaya çıkacak. 'Türkiye - Ukrayna maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi?' ve 'Türkiye-Ukrayna muhtemel 11'ler' bilgisi haber detayında..

Türkiye-Ukrayna maçına saatler kaldı... EURO 2016'ya son saniyede İzlanda karşısında alınan galibiyetle giden ancak prim tartışmaları ve gruplaşmalar sebebiyle başarısız bir turnuva geçiren A Milli Futbol Takımımız'da yeni hedef Rusya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası...

2018'de Rusya'da organize edilecek olan Dünya Kupası için I Grubu'nda yer alan Türkiye, ilk maçında Hırvatistan'la deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Rakibimiz Ukrayna da aynı skorla İzlanda'yla içeride beraberlik elde etmişti.

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.