ABD 10 yıllık tahvillerinde yüzde 5 seviyesi gerçekleşebilir

ABD 10 yıllık tahvillerinde yüzde 5 seviyesi gerçekleşebilir

JPMorgan CEO'su Jamie Dimon, dolar kuru açısından da önemli bir gösterge olan ABD 10 yıllık tahvil faizlerine ilişkin tahminlerini güncelledi.

A+A-

JPMorgan CEO'su Jamie Dimon, dolar kuru açısından da önemli bir  gösterge olan ABD 10 yıllık tahvil faizlerine ilişkin tahminlerini  güncelledi. Daha önce ABD 10 yıllık tahvillerinin yüzde 4'ü  geçebileceği uyarısında bulunan Dimon, bu sefer yüzde 5 seviyesinin  gerçekleşebileceğini öngördü.
   
usinessht.com'da yer alan habere göre, daha önce ABD 10 yıllık  faizlerinin yüzde 4’ü geçebileceği uyarısında bulunan JPMorgan CEO’su Jamie Dimon, bu hafta sonunda iddiasını biraz daha ileri taşıdı.

Dimon’a göre faizlerin yüzde 5’i geçme ihtimali güçlendi.
   
"Faizlerin bugün yüzde 4 seviyesinde olması gerektiğini  düşünüyorum" diyen Dimon, "Yüzde 5 ve daha üzeri faize hazırlanmanız  iyi olur. Bu birçok insanın düşündüğünden daha yüksek bir olasılık"  ifadelerini kullandı.


Etiketler : ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.