ABD bankalarından Bitcoin'e fren

ABD bankalarından Bitcoin'e fren

Bitcoin başta olmak üzere kripto paralarının inanılmaz yükselişi sürerken bazı ABD bankalarında önemli bir açıklama geldi

A+A-

Bitcoin başta olmak üzere kripto paralarının inanılmaz yükselişi sürerken bazı ABD bankalarında önemli bir açıklama geldi. Bankalar bu hafta başlayacağı açıklanan Bitcoin vadeli işlemlerine aracılık yapamayacak.

Bank of America Merrill Lynch ve Citigroup Inc. müşterilerine yaptıkları açıklamalarda Pazar günü başlayacak olan Bitcoin vadeli işlemlerine müşterileri için erişim sağlamayacaklarını ifade etti

ABD'nin vadeli işlemler konusundaki en büyük aracı kurumu konumundaki Goldman Sachs Group Inc. ise yalnızca belirli bir grup müşterisi için bu imlanı sağlayabileceğini dile getiriyor. Benzer şekilde ABN Amro Group "seçiliş küçük bir grup profesyonel müşteri" için bu imkanın sağlanacağını belirtiyor. 

Morgan Stanley ve Societe Generale SA ise halen bu konudaki yaklaşımlarının ne olacağı konusunu değerlendiriyor

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.