Acun Ilıcalı tatil köyü alıyor

Acun Ilıcalı tatil köyü alıyor

TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın Foça'da âtıl durumda olan tatil köyünü alabileceği iddia edildi

A+A-

Geçtiğimiz hafta bir günlüğüne Foça'ya gelen ünlü program yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın, Survivor'un Foça'da yapılabileceğinin sinyallerini verdiği belirtildi.

Yeni Asır gazetesinin haberine göre, Ilıcalı, Foça'da âtıl durumda olan Fransız Tatil Köyü'nü gezdi. Acun Ilıcalı, önümüzdeki günlerde yapılacak ihalesine katılmak için tatil köyünün son durumunu inceledi. Ilıcalı'nın, tatil köyünün sahili ve koyunda Survivor yarışmasını düzenleyeceği, turlarla da izleyicileri buraya getirmeyi planladığı öne sürüldü.

Foça'da birinci gündem maddesi olan ve günlerdir konuşulan ziyaret turizmcileri de heyecanlandırdı. Foçalı turizmciler, "Kendisinin gelip, tesisleri gezdiğini biliyoruz. Fakat henüz resmileşmiş, kayda girmiş bir girişim yok" dedi.

Yarışma turizmi

Turizmciler, "Bölge küçük adacıkları kumsalı ve deniz özelliğiyle başta Survivor olmak üzere çeşitli yarışmalara evsahipliği yapabilecek kapasiteye sahip. Ardından bu alanları ve çekim platolarını pazarlamaya yönelik turistik turlar başlayabilir" diye konuştu.

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı Mehmet İşler ise, "Ilıcalı'nın Foça'ya gelip beraberindekilerle tesisi gezip incelemelerde bulunduğunu öğrendik. Uzun süredir âtıl durumda kalan tesisin değerlendirilmesi için bir umut ışığının yanması sevindirici" diye konuştu.  

 

Etiketler : , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.