Ak Yatırım'dan Klimasan önerisi

Ak Yatırım'dan Klimasan önerisi

Ak Yatırım, Klimasan'ı 11,60 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesiyle araştırma kapsamına dahil etti.

A+A-

Ak Yatırım, Klimasan'ı 11,60 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesiyle araştırma kapsamına dahil etti.

Ak Yatırım'ın konu ile ilgili raporunda şu değerlendirme yapıldı: 

"Klimasan'ı 11,6TL hedef fiyat ve Endeksin Üzerinde Getiri tavsiyesiyle araştırma kapsamımıza dahil ediyoruz

Klimasan, Brezilya'lı Metalfrio Grubu'nun %61 iştiraki olarak Türkiye dışında Avrupa, Afrika ve Asya'da ticari soğutma pazarında kapsamlı çözümler sunmaktadır. Geniş bir ürün/servis portföyünün yanında köklü bir geçmişe sahip olan firma Türkiye'de bu pazarda önde gelen şirketlerden biri konumundadır.

Klimasan'ın Manisa'da bulunan yıllık 550bin adetlik kapasiteye sahip fabrikası Metalfrio'nun toplam kapasitesinin üçte birini aşarak grup içerisinde Türkiye dahil Amerika dışındaki coğrafyaları hedefleyen önemli bir üretim merkezi haline gelmiştir.

Şirket, Metalfrio, Klimasan ve Şenocak markaları altında içecek/bira soğutucuları, dondurma dolapları, sürgü camlı dikey ve yatay dondurucular gibi çeşitli ürünleri Coca-cola, Pepsi, Tuborg, Anadolu Efes, Heineken, Carlsberg, AbInbev ve Danone gibi özellikle alkolsüz içecek, bira ve dondurma sektörlerindeki önde gelen müşterilerine satış ve satış sonrası hizmeti sunmaktadır."

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.