Akın İpek'in 'helal' oteli satılıyor

Akın İpek'in 'helal' oteli satılıyor

Şirketlerine kayyum atanan Akın İpek'in Marmaris'te bulunan ultra lüks oteli ihaleye çıkıyo

A+A-

Koza-İpek Holding bünyesindeki 7 yıldızlı otel kiraya veriliyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında şirketlerine kayyum atanan Akın İpek'in 25 milyon TL değerindeki otomobil koleksiyonunun hafta sonu satılığa çıkarılması beklenirken, Marmaris'te bulunan ultra lüks Angel's Peninsula Oteli'nin de kiralanması için teklif alınmaya başlandı.
Sabah gazetesinde yer alan habere göre, kayyum heyeti tarafından kiraya verilecek olan otel için yıllık bedel olarak 7 milyon 500 bin TL değer biçildi. Otelde kullanılan fayansların metrekaresinin 17 bin dolar, altın kaplama olan muslukların ise tanesi 10 bin dolar. Gecelik fiyatları 900 TL ile 20 bin TL arasında değişen otel, kiralandıktan sonra da "helal konsepti"yle hizmet verecek. Habere göre otele şimdiye kadar yıllık olarak 2 milyon euroluk teklif geldi. Bu otelin dışında İpek'e ait olan ve Marmaris'te bulunan 4 yıldızlı otel de kiraya verilecek. Bu otel için ise 680 bin TL kira bedeli biçildi.

 


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.