AKP Gençlik Kolları Başkanı THY Yönetim Kurulu üyesi oldu

AKP Gençlik Kolları Başkanı THY Yönetim Kurulu üyesi oldu

AKP eski Gençlik Kolları Başkanı Melih Şükrü Ecertaş Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.

A+A-

BORSATEK - AKP eski Gençlik Kolları Başkanı Melih Şükrü Ecertaş Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu üyeliğine atandı. Konu ile ilgili açıklama THY tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderildi. THY tarafından KAP'a gönderilen açıklama şöyle:

"Sayın Ogün Şanlıer'in 31.03.2020 tarihinde Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden istifa etmesi sebebiyle, münhal bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine; Ana Sözleşmenin 10. Maddesi gereğince ilk Genel Kurul toplantısında onaya sunulmak üzere, Sayın Melih Şükrü Ecertaş'ın Sermaye Piyasası Kurulu Bağımsızlık oluruna tabi olmak üzere bağımsız üye olarak atanmasına karar verilmiştir. 

Ortaklığımız Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı ve Denetimden Sorumlu Komite Üyesi olarak görev yapan Sayın Ogün Şanlıer'in istifası nedeni ile Sayın Melih Şükrü Ecertaş'ın Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı ve Denetimden Sorumlu Komite Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir."

Kartal İmam Hatip Lisesi mezunu olan Ecertaş, 2012 yılında AKP İstanbul Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliğine, 2014 yılında AKP İstanbul Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı’na, 2015’te AKP’nin İstanbul İl Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’nde Gençlik Kolları İl Başkanlığı’na seçildi. 21 Aralık 2015’te yapılan AKP Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’nde ise kullanılan oyların tamamını alarak AKP Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçildi. 

11 Mayıs 2018'e kadar bu görevi sürdüren Ecertaş, 2016 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeğeni ile evlenen Abdulkadir Karagöz ile kurdukları şirketle kamu şirketlerine yaptıkları danışmanlık ve İBB'den aldıkları çok sayıda ihale ile gündeme gelmişti.

thy-003.jpg

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.