AKP'ye yakın yazar Kabine'de revizyonun tarihini verdi

AKP'ye yakın yazar Kabine'de revizyonun tarihini verdi

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, kabinedeki revizyonun Ekim veya Ocak ayında olabileceğini yazdı

A+A-

AKP'ye yakınlığı ile bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, kabinedeki revizyonun Ekim veya Ocak ayında olabileceğini yazdı. 

Selvi bugünkü yazısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan değişiklik için herhangi bir işaret olmadığını da belirtti. 

Selvi şunları söyledi:

"Yerel seçimlerde ortaya çıkan tablo ve tekrarlanan İstanbul seçimleri, AK Parti’nin işinin giderek güçleştiğini ortaya koydu. “Seçimlerden çıkan mesajı aldık, kucaklayıcı olacağız” diyen Erdoğan’ın yapılacak olan AK Parti kampında vereceği mesajlar, yeni sürece ilişkin önemli ipuçları taşıyacak. Uçağın burnu tekrar büyümeye dönük mü olacak, yoksa mevcut konumunu sürdürmesi mi tercih edilecek? 
Buna Cumhurbaşkanı Erdoğan karar verecek.

Ha bu arada, kabine değişikliği için “Ya ekim ayında olur ya da ocak ayına kalır” deniliyor. Ekim ayında olacağına dair belirtiler sezilmiyor ama “Neden ocak ayı?” derseniz, aralık ayında bakanlar Meclis’te bütçelerini savunacaklar ya, ocak takvimi oradan çıkıyor. Yoksa Erdoğan’dan gelen bir işaret yok."

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.