Akşener ve Bahçeli aşı oldu, Kılıçdaroğlu bekliyor

Akşener ve Bahçeli aşı oldu, Kılıçdaroğlu bekliyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener aşı oldu.

A+A-

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aşı olmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de aşı oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise aşı daveti yapıldığını ancak bir vatandaş gibi sırasını bekleyeceğini açıkladı.

"SIRAMI BEKLEYECEĞİM"

Kılıçdaroğlu, CHP'nin "Sen Varsan Biz Varız" programında yaptığı konuşmada, "Aşı için davet geldi, Sayın bakan aradı. Ben de vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu olarak sıramı bekleyeceğim. Önce sağlık çalışanlarının aşı olması lazım" dedi.

Devlet Bahçeli, aşı sonrası yaptığı açıklamada "Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın daveti üzerine, başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde ben de covid-19 virüsü aşımı yaptırdım. İnşallah bu salgından el birliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyor, tüm halkımızı da aşı olmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Akşener'in aşı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:
"Sayın Fahrettin Koca tüm liderler gibi beni de, dün akşam arayarak aşı olmaya davet etti. Parti liderlerinin aşı konusunda toplumumuza ön ayak olması gerektiği inancıyla ben de aşı oldum. Bu vesileyle iktidarı, aşı süreci için yaptığımız önerileri uygulamaya çağırıyorum"