Altın kar satışları ile gevşiyor

Altın kar satışları ile gevşiyor

Sabah Asya açılışında 1197 seviyesine kadar yükseliş görülmesine rağmen, bu seviyeden kar satışları geldi

A+A-

Sabah Asya açılışında 1197 seviyesine kadar yükseliş görülmesine rağmen, bu seviyeden kar satışları geldi. İnfo Yatırım'ın altına dair değerlendirmeleri şöyle oldu. 

ALTIN USD Endeksiyle Gevşiyor

Sabah Asya açılışında 1197 seviyesine kadar yükseliş görülmesine rağmen, bu seviyeden kar satışları görülüyor. USD endeksinin güçlenmeye devam etmesi altındaki riskleri artırırken 1182 seviyesi üzerinde tutunma devam ediyor. Euro Bölgesi’ndeki Yunanistan riski ve FED’in Haziran ayındaki toplantısında faiz artırımlarını erteleme ihtimali önümüzdeki süreçte altında alımlara neden olabilir. Bugün Amerika’da ISM imalat endeksi, üretim PMI ve kişisel tüketim izlenecektir. Özellikle kişisel tüketimin enflasyonun göstergesi olması altındaki hareketi hızlandırabilir. Teknik olarak 1182 üzerinde tutunan altında, toparlanma görülmesi durumunda 1187 ve 1192 seviyeleri, olası gevşemelerde ise 1182 ve 1177 seviyeleri takip edilebilir.

 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.