Altınbaş Holding taşınıyor

Altınbaş Holding taşınıyor

Altınbaş Holding, İstanbul Bağcılar'daki binasından yeni adresine taşınıyor

A+A-

Altınbaş Holding, İstanbul Bağcılar'daki binasından taşınıyor. Yeni adresleri ise Maslak No 1 olacak. Eyüp Ensar Saral'ın kurduğu ve Ali Altınbaş ile oğlu Serdar Altınbaş'ın da ortakları arasında yer aldığı Alsar Maslak Gayrimenkul'e ait iş merkezine geçen holding, burada kiracı olacak.

Bağcılar'da boşaltılan bina ise tamamen Kemerburgaz Üniversitesi tarafından kullanılacak. Bir kata ise üniversite bünyesinde kurulan Aile Şirketleri Yönetimi ve Danışmanlığı Araştırma Merkezi (AYDAM) yerleşecek.

Haftalık Ekonomist dergisinde yer alan habere göre, üniversitenin ana kampusu olacak Bağcılar'daki binayı aile vakfa bağışlamış durumda. Yakınlardaki binaları da kiralamak için görüşmelere başlayan üniversite, bu bölgede yayılmayı planlıyor. Önümüzdeki yıl Altınbaş Üniversitesi olarak faaliyetine devam edecek olan Kemerburgaz Üniversitesi’nin Bağcılar dışında Şişli ve Bakırköy'de de kampüsleri bulunuyor.

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.