Altında 1201 dolar destek

Altında 1201 dolar destek

Scotiabank'ın iştiraki socttiamocatta'nın analistleri altın için boğa piyasası değerlendirmesi yapıyor.

A+A-

Scottiamocatta analistlerinin altın değerlendirmesi şöyle oldu: 

"Altın fiyatları Cuma gününü 1204 dolara gerileyerek, küçük çaplı bir düşüşle tamamladı. Dolardaki güçlenme altın fiyatlarını baskı altında bıraktı Dolar endeksi önceki zirvesi olan 96.00 puanı kırarak 96.20 seviyesine yükseldi. Altın 1201 doların üzerinde kaldıkça boğa piyasası beklentimiz sürüyor. Ancak, 1201 doların altında bir kapanış halinde nötre dönebiliriz. Bu aşamada dirençler 1220 ve 1232 dolarda yer alıyor."

 

www.borsatek.com'da yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. www.borsatek.com'da yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.