Anadolu Isuzu'nun kazandığı ihale iptal edildi

Anadolu Isuzu'nun kazandığı ihale iptal edildi

Anadolu Isuzu, teknik şartnamedeki bazı eksiklikler nedeniyle ihaleden çıkartıldığını açıkladı.

A+A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihalede en iyi teklifi veren Anadolu Isuzu, teknik şartnamedeki bazı eksiklikler nedeniyle ihaleden çıkartıldığını açıkladı. Şirketten KAP'a gönderilen konu ile ilgili açıklama şöyle.

“Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nın açmış olduğu toplam 109 adet otobüs alımına ilişkin şehir içi toplu taşıma ihalesinin 102 adetlik kısmına en iyi teklifin, Şirketimiz tarafından verildiği 15 Ekim 2020 tarihli KAP açıklamamızda duyurulmuştu.

11 Kasım 2020 tarihinde tarafımıza tebliğ edilen İhale Komisyonu kararına göre; yapılan incelemeler sonucunda, teklifimizin idari ve teknik şartnamede yer alan bazı gereklilikleri sağlayamadığı gerekçesiyle değerlendirme dışı bırakıldığı belirtilmiştir. Şirketimizce 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca, konuya ilişkin olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne itiraz başvurusunda bulunulacaktır.”

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.