Ankara saldırısının faili belli oldu

Ankara saldırısının faili belli oldu

Dün akşam saatlerinde düzenlenen ve 28 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştirenin Suriyeli uyruklu bir kişi olduğu iddia edildi.

A+A-

Ankara'da Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personelini taşıyan servis araçlarına dün akşam saatlerinde düzenlenen ve 28 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştirenin Suriyeli uyruklu bir kişi olduğu iddia edildi.

Yeni Şafak gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, emniyet olay yeri inceleme uzmanları patlamada ölen saldırganın vücut parçalarından ve parmak izinden kimliğine ulaştı.

Suriyeli mültecilerle birlikte Türkiye'ye girdiği sanılan saldırganın yurda geldiği dönemde parmak izinin alındığı, polisin de bu kayıttan kimliğe ulaştığı belirtildi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan haberde de, saldırıyı düzenleyen kişinin Suriye uyruklu Salih Necar olduğu belirtildi.

TSK personelini taşıyan servis araçlarına Ankara'da dün akşam saatlerinde düzenlenen saldırıda 28 kişi hayatını kaybederken 61 kişi yaralandı. Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

HaberTürk gazetesinde yer alan haberde de, güvenlik kaynaklarına dayandırılarak saldırganın kimliğinin belirlendiği ifade edildi. Haberde, "Suriye uyruklu olduğu iddia edilen bombacının aracı Ocak ayında İzmir'den kiraladığı belirtiliyor" denildi.

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.