Apple yeni iPad'i tanıttı

Apple yeni iPad'i tanıttı

iPad mini 3'ün, Amerika’da 399 dolardan başlayan fiyatlarla önümüzdeki hafta satışa sunulması planlanıyor.

A+A-

Apple, yeni nesil iPad mini’yle ilgili bir isim sürprizi yapmadı. Beklendiği gibi iPad mini 3 diye adlandırılan cihazın, Amerika’da 399 dolardan başlayan fiyatlarla önümüzdeki hafta satışa sunulması planlanıyor. Apple, iPad mini 3 için Cuma gününden itibaren ön sipariş almaya başlayacak.

Yeni iPad Apple CEO'su Tim Cook tarafından sunuldu. Ürün gamının en ilgi çekici üyesi iPad Air 2'nin Wifi versiyonu 499 dolardan başlıyor

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ta kullanılan A8 çipe sahip iPad mini 3, Touch ID özelliğine sahip. iOS 8.1 işletim sistemiyle gelecek olan iPad mini 3’le online alışverişlerde Apple Pay özelliği kullanılabiliyor. iPad Air 2’de olduğı gibi altın renk seçeneğiyle de piyasaya sunulacak olan iPad mini 3’ün ekran boyutu 7,9 inç.

Apple, iPad mini 3’ün yanında cihazın önceki versiyonlarını da piyasada tutmaya devam edecek. İlk nesil iPad mini ‘nin fiyatı 249 dolardan başlarken, iPad mini 2’nin fiyatları da 299 dolardan başlayacak. Apple, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ta yaptığı gibi iPad Mini 3’te 32 GB seçeneğini kaldırmış.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.