Apple, yeni iPhone'larında artık LCD ekran kullanmayacak

Apple, yeni iPhone'larında artık LCD ekran kullanmayacak

Apple'ın önümüzdeki yıl piyasaya sürmeyi planladığı üçüncü nesil iPhone SE hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Şirkete yakın kaynaklara göre cihaz Apple'ın LCD ekranlı son telefonu olacak.

A+A-

Apple yeni akıllı telefonlarını tanıtmasının ardından resmi web sitesinde iPhone SE 2, iPhone 11, iPhone 12 mini, iPhone 12 modellerini tuttu ve bunların arasına dört yeni iPhone 13 modelini ekledi.

Eski tasarım dilini benimseyen iPhone SE 2 bazı tüketiciler arasında hala popüler. Şirkete yakın kaynaklara göre Apple bu serinin üçüncü neslini önümüzdeki baharda piyasaya sürecek.

Çinli bir duyumcu, iPhone SE 3'ün Apple'ın LCD ekrana sahip son akıllı telefonu olacağını söylüyor. Şirketin bu panel türünü tercih etmesi doğal olarak cihazı fiyat açısından daha uygun hale getirecek. 

Önümüzdeki yıl çıkış yapması beklenen iPhone SE 3'ün iPhone XR modeline benzer bir tasarıma sahip olacağı bildiriliyor. Cihazda yeni A15 Bionic çipe yer verileceği de sızdırılan önemli detaylar arasında.

Çinli kaynak akıllı telefonun 64, 128 ve 256 GB depolama seçenekleriyle geleceğini belirtti. Ayrıca 515 dolar başlangıç fiyatıyla satışa sunulacağını ifade etti. iPhone SE 3'ün 5G bağlantısını destekleyen en ucuz ve en kompakt Apple akıllı telefon olacağına inanılıyor.

Etiketler : , ,