Apple'dan yeni kulaklık: AirPods Pro 2

Apple'dan yeni kulaklık: AirPods Pro 2

Apple tedarikçileri yeni nesil AirPods Pro için bileşen sevkiyatına başlamaya hazırlanıyor. Merakla beklenen kablosuz kulaklık kayıpsız ses desteği ve yeni bir tasarımla karşımıza çıkacak.

A+A-

İkinci nesil AirPods Pro'nun bu yılın ikinci yarısında piyasaya süreceği söyleniyor. Analistlerin bu yöndeki tahminlerini doğrulayan yeni bilgiler ortaya çıktı. Apple'ın çip alımlarını hızlandırdığı ve iş ortaklarına şimdiden büyük siparişler verdiği bildiriliyor.

Donanımhaber'in haberine göre Apple tedarikçileri, 2022'nin ikinci yarısında piyasaya sürülmesi beklenen ikinci nesil AirPods Pro için bileşen sevkiyayına başlamaya hazırlanıyor. Tedarik zincirinden gelen son bilgiler AirPods Pro 2'nin bu yıl satışa sunulacağına dair söylentileri doğruladı.

AirPods Pro 2 nasıl olacak?

Merakla beklenen ikinci nesil AirPods Pro'nun yeni bir tasarımla karşımıza çıkacağı bildiriliyor. Hatta Beats Fit Pro'ya benzer bir görünüm sunacağına yönelik iddialar var. Kablosuz kulaklıkla ilgili tüketicileri heyecanlandıracak başka önemli detaylar da mevcut.

AirPods Pro 2'nin Apple Lossless Audio Codec (ALAC) desteği ile geleceği, yani kayıpsız ses sunacağı ifade ediliyor. Bildiğiniz üzere şirketin piyasadaki hiçbir kablosuz kulaklığı kayıpsız ses deneyimi sağlayamıyor. Son olarak şarj kutusunun konumunu belirtmek için ses çıkartabileceğini de ekleyelim.

İlgili Haberler