Asya'da karışık seyir hakim

Asya'da karışık seyir hakim

Dün Wall Street'te yaşanan güçlü yükselişlerin ardından Asya borsaları ise karışık bir seyir izliyorlar. Ekonomik  veriler, koronavirüs salgınının yol açtığı krizden toparlanma  hızı Asya borsalarının odak noktası.

A+A-

Dün Wall Street'te yaşanan güçlü yükselişlerin ardından ABD  varlıklarında yukarı hareket devam ediyor. ABD vadeli endekslerinde  bu sabah yüzde 0,40-0,50 aralığında yükselişler var.

Asya borsaları ise karışık bir seyir izliyorlar. Ekonomik  veriler, koronavirüs salgınının yol açtığı krizden toparlanma  hızı Asya borsalarının odak noktası.

Şu sıralarda vadeli Dow Jones Sanayi Endeksi düne göre 126 puan,  yüzde 0,46 artıda. S&P 500 vadeli endeksi düne göre 15,5 puan, yüzde 0,45 ve Nasdaq 100 vadeli endeksi 50,25 puan, yüzde 0,44 yükseldi.

Hong Kong Hang Seng endeksi yüzde 0,18, Nikkei 225 Endeksi yüzde 0,23 ekside, Shanghay Bileşik Endeksi yüzde 0,60 ve Seul Kospi yüzde 0,93 artıda.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.