Bağış 2 valiz parayla yakalandı iddiası

Bağış 2 valiz parayla yakalandı iddiası

CHP milletvekili adayı Barış Yarkadaş, bir TV programında AKP milletvekili Egemen Bağış'ın İngiltere'de 2 valiz parayla yakalandığını iddia etti

A+A-

CHP milletvekili adayı Barış Yarkadaş,AKP milletvekili Egemen Bağış'ın İngiltere'de 2 valiz parayla yakalandığını iddia etti. Halk TV’de Ayşenur Aslan sunumuyla ekrana gelen ‘Medya Mahallesi’ programına konuk olan CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı gazeteci Barış Yarkadaş, flaş açıklamalarda bulundu.

Yarkadaş, programda adı yolsuzluğa karışan eski bakan Egemen Bağış hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. ” Yarkadaş, Egemen Bağış’ın İngiltere’da bavul dolusu parayla yakalandığını iddia etti. “Londra’daki Heathrow havaalanında polisin yaptığı kontrolde Bağış’a ait 1 ya da 2 valizden yasal limitlerin çok üzerinde para çıktı. İngiliz polisi paraya el koydu ve Egemen Bağış hakkında araştırma başlattı” iddiasında bulunan Yarkadaş, sosyal medyada en çok konuşulanlar listesine girdi.

 

NİSAN AYLARINDA HEP KAZANDIRAN 19 HİSSE

 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.