Bahçeli'den yargıtaya sert eleştiri

Bahçeli'den yargıtaya sert eleştiri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Olağanüstü Büyük Kurultay'la ilgili verdiği karar sonrası Yargıtay'ı sert sözlerle eleştirdi.

A+A-

Bahçeli yaptığı açıklamada, 'Yargıtay kim ya da kimlerin lehine çalıştığı belli olan 'Yandaştay' olma yolunda hızla ilerlemektedir. Milliyetçi Hareket Partisi, içine sinmese de, vicdanen sorgulanması gereken birçok yanları bulunduğuna inansa da Yargıtay’ın mezkur kararına saygı duyacaktır. Çünkü Türkiye’nin hukuk devleti ilkesinden sapması halinde yıkım ve çözülmenin en önemli safhası geçileceğinden, sorumlu siyasi duruş ve kabulümüzden ayrılmamak bize göre milli ve tarihi bir görevdir.

ENGELLER AŞILACAK

10 Temmuz 2016 Pazar günü yapılması kararlaştırılan Olağanüstü Büyük Kurultayla 47 yılın onur ve irfanı; kazanım ve tecrübesi; hatıra ve emaneti hak eden, layık olan ellerde yolculuğuna devam edecektir. Önümüze çıkarılan engeller aşılacak, sudan bahaneler geçilecek, kaos ve kriz tacirlerinin oyunları Allah’ın izniyle bozulacaktır."

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.