Bakan Zeybekçi'nin oğlu yoğun bakımda

Bakan Zeybekçi'nin oğlu yoğun bakımda

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin büyük oğlu Atilla Şükrü Zeybekci (26), Denizli'de mide kanaması nedeniyle hastaneye kaldırıldı.​

A+A-

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin büyük oğlu Atilla Şükrü Zeybekci (26), Denizli'de mide kanaması nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alınan oğul Zeybekci, yoğun bakımda tutuluyor. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin 4 çocuğundan en büyüğü olan 26 yaşındaki Atilla Şükrü Zeybekci, dün (perşembe) saat 18.00 sıralarında Çamlaraltı Mahallesi'ndeki evinde aniden rahatsızlandı. Ambulansla en yakın hastane olan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Atilla Şükrü Zeybekci'nin mide kanaması geçirdiği belirlendi. Hemen tedaviye alınan Zeybekci, daha sonra yoğun bakım servisine alındı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de oğlunun rahatsızlığını duyar duymaz Ankara'dan Denizli'ye geldi.

Hastane yönetiminden herhangi bir açıklama yapılmazken, Bakan Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci, endoskopi yapıldığını ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.