Bakan'dan kritik Wikipedia açıklaması: Yasak kaldırılacak mı?

Bakan'dan kritik Wikipedia açıklaması: Yasak kaldırılacak mı?

Mahkeme tarafından yasaklanan Wikipedia ile UIaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'dan açıklama geldi. Arslan, Wikipedia ile iletişim kanallarının açık olduğunu belirtti.

A+A-

UIaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Wikipedia'ya erişimin yasaklanmasıyla ilgili açıklama yaptı. Sabah gazetesine konuşan Arslan, Wikipedia ile iletişim kanallarının açık olduğunu belirtti. ''Doğru bilgileri içeren dokümanları gönderdik ama yayınlamadılar" diyen Bakan Arslan, gerekli girişimlerin yapıldığını ancak adım atılmadığını söyledi. Arslan, ''Mahkeme kararından sonra bu açık kanal devam ediyor, bakalım ne yapacaklar?" ifadesini kullandı.

İnternet ansiklopedisi Wikipedia'ya erişim, Türkiye'yi terör destekçisi gibi gösteren içerikler nedeniyle yasaklanmış, yapılan itiraz da mahkeme tarafından reddedilmişti.


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.